تبلیغ شما اینجا نیست!
سایت ایکس تی لند » بخش بازی های رایانه ای » تاد هاوارد کارگردان استارفیلد می‌گوید انحصاری ایکس‌باکس فوق‌العاده است، اما احساس می کند که او برای فروش کنسول‌ها تحت فشار است

تاد هاوارد کارگردان استارفیلد می‌گوید انحصاری ایکس‌باکس فوق‌العاده است، اما احساس می کند که او برای فروش کنسول‌ها تحت فشار است

تاریخ : 1401.09.12
نویسنده : yonesxtr
نظرات : 0
بازدیدها : 364
  • 0
تاد هاوارد در مورد مزایا و چالش‌هایی که با استودیوی فرست پارتی ایکس‌باکس همراه است صحبت کرده است.
هاوارد در مصاحبه ای با پادکست Lex Fridman گفت که خرید ۷.۵ میلیارد دلاری شرکت مادر Bethesda، ZeniMax Media توسط مایکروسافت به توسعه Starfield کمک کرده است که سال آینده برای Xbox و PC منتشر خواهد شد.

با این حال، او همچنین گفت که برای ارائه یک عنوان فروش سیستم، که مسئولیت جدیدی برای استودیوی Elder Scrolls و Fallout است، تحت فشار است.

"ما با بازی‌هایی که در مورد آنها صحبت کردید موفقیت‌های زیادی کسب کرده‌ایم، اما هرگز به نوعی فروشنده پلتفرم نبوده‌ایم. به دلیل فشار، مسئولیت زیادی وجود دارد تا مطمئن شویم که برای همه ارائه می دهیم."


هاوارد اولین گیم پلی Starfield را در یک رونمایی 15 دقیقه ای در نمایشگاه Xbox و Bethesda Games در ژوئن ارائه کرد، مدت کوتاهی پس از اینکه این عنوان از امسال به نیمه اول سال 2023 به تعویق افتاد.

او به فریدمن گفت که تصمیم برای به تعویق انداختن بازی تصمیم سختی بود «اما این کار درستی بود» و بتسدا با «مهندسین برتر ایکس‌باکس» کار می‌کرد تا بازی را روی کنسول‌ها بخواند.

خرید Bethesda توسط مایکروسافت بحث‌برانگیز بود زیرا به این معنی است که بازی‌های آینده این استودیو روی کنسول‌های پلی‌استیشن منتشر نخواهند شد، اما هاوارد گفت که توسعه‌دهنده قبلاً سابقه انتشار محتوای انحصاری ایکس‌باکس را داشته است که به The Elder Scrolls III: Morrowind در سال 2002 بازمی‌گردد.

او در ادامه افزود:
"به خاطر داشته باشید که برای ما این انحصار منحصربه‌فرد نیست، حتی اگر کارهای پلی‌استیشن انجام داده‌ایم و من فکر می‌کنم PS5 فقط یک دستگاه دیوانه‌کننده است – آن‌ها کار بزرگی انجام داده‌اند و ما موفقیت بزرگی در پلی‌استیشن داشته‌ایم.

ما به طور سنتی در ابتدا یک توسعه دهنده رایانه شخصی بودیم. ما به ایکس‌باکس منتقل شدیم [و آن] تبدیل به پلتفرم اصلی ما شد، مانند پلتفرم Morrowind که اساساً برای ایکس‌باکس انحصاری بود، Oblivion برای مدت طولانی در انحصار ایکس‌باکس بود، DLC Skyrim انحصاری بود، بنابراین ما بسیاری از کارهای اولیه خود را انجام داده‌ایم. همه چیز Xbox است.

بنابراین وقتی وارد توسعه می‌شویم و می‌گوییم روی ایکس‌باکس تمرکز کرده‌ایم، به هیچ وجه برای ما غیرعادی نیست، به نوعی عادی بوده است. و از نظر توسعه، من توانایی تمرکز و کمک گرفتن از آنها را دوست دارم، مهندسان برتر Xbox را می شناسید، که می گویند ما می خواهیم این ظاهر را در سیستم های جدید باورنکردنی کنیم، از دیدگاه من این بسیار عالی است."

نظر شما در این رابطه چیست؟

پیام سیستم
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
ویدئوها
تریلر گیم پلی جدیدی از بازی EA Sport FC 26 منتشر شد
تریلر گیم پلی جدیدی از بازی EA Sport FC 26 منتشر شد

تریلر گیم پلی جدیدی از بازی EA Sport FC 26 منتشر شد

شرکت EA یک تریلر گیم پلی کامل را از بازی EA Sport FC 26 منتشر کرد که طی آن
با یک تریلر گیم پلی زیبا از EA Sport FC 26 رونمایی شد!
با یک تریلر گیم پلی زیبا از EA Sport FC 26 رونمایی شد!

با یک تریلر گیم پلی زیبا از EA Sport FC 26 رونمایی شد!

شرکت EA با انتشار یک تریلر گیم پلی زیبا که به تغییرات گسترده بازی نگاهی می
با یک تریلر از بازی 007 First Light رونمایی شد!
با یک تریلر از بازی 007 First Light رونمایی شد!

با یک تریلر از بازی 007 First Light رونمایی شد!

شرکت IO Interactive با یک تریلر از نسخه جدید بازی جیمزباند 007 با نام 007 First
فوری:تریلر دوم بازی GTA VI منتشر شد
فوری:تریلر دوم بازی GTA VI منتشر شد

فوری:تریلر دوم بازی GTA VI منتشر شد

شرکت راک‌استار پس از تاخیر در انتشار بازی Grand Theft Auto 6 تا سال ۲۰۲۶، دومین
تریلر گیم پلی جدیدی از بازی EA Sport FC 26 منتشر شد
تریلر گیم پلی جدیدی از بازی EA Sport FC 26 منتشر شد

تریلر گیم پلی جدیدی از بازی EA Sport FC 26 منتشر شد

شرکت EA یک تریلر گیم پلی کامل را از بازی EA Sport FC 26 منتشر کرد که طی آن نگاهی عمیق به تغییرات گیم پلی امسال می اندازد!
» بیشتر بخوانید
داغ ترین بازی ها
بازی هایی که این ماه منتشر می شوند مورد انتظارترین بازی های سال
بالا