تبلیغ شما اینجا نیست!
سایت ایکس تی لند » بخش بازی های رایانه ای » استدیو The Initiative برنامه نویس گیم پلی سابق Naughty Dog و Rockstar را استخدام کرده است!

استدیو The Initiative برنامه نویس گیم پلی سابق Naughty Dog و Rockstar را استخدام کرده است!

تاریخ : 2020.05.12
نویسنده : yonesxtr
نظرات : 0
بازدیدها : 416
  • 1
استدیو The Initiative به نظر می رسد که هر روز بزرگتر می شود و افراد با استعدادی وارد این استدیو می شوند!
آقای García برنامه نویس گیم پلی سابق Naughty Dog و استدیو Rockstar Games که بر روی عنوان های نظیر Grand Theft Auto 5 و Red Dead Redemption 2 و همچنین The Last of Us Part 2 کار کرده است به عنوان Senior Gameplay Engineer به استدیو The Initiative پیوسته است|!

ایشان به ماننده بسیاری از کارمندان سابق شرکت سونی به این استدیو ملعق شده اند و باید دید که این استدیو با این همه افراد با استعداد چه بازی ای را خلق خواهد کرد.
نظر شما در این رابطه چیست؟

پیام سیستم
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.
ویدئوها
با یک تریلر از باکس ارت Grand Theft Auto 6 رونمایی شد!
با یک تریلر از باکس ارت Grand Theft Auto 6 رونمایی شد!

با یک تریلر از باکس ارت Grand Theft Auto 6 رونمایی شد!

با این حال، این شرکت هنوز قیمت Grand Theft Auto 6 را تأیید نکرده و مواردی مانند پاداش‌های پیش‌خرید را نیز فاش نکرده است
» بیشتر بخوانید
داغ ترین بازی ها
بازی هایی که این ماه منتشر می شوند مورد انتظارترین بازی های سال
بالا