جف کیگلی مجری و تهیه کننده The Game Awards درباره رویداد امسال صحبت کرده و به طرفداران گفته است: «[من] مدتی است که اینقدر نسبت به یک نمایش احساس خوبی نداشتم».
![]()
مراسم اهدای جوایز بازی 2022 در روز پنجشنبه، 8 دسامبر برگزار میشود و پیش از این رویداد، کیگلی یک Reddit AMA برای پاسخ به سوالات طرفداران برگزار کرد.
به گفته مجری، جوایز بازی امسال شامل بازیهای «30-40» است که محتوای جدید و «تعداد مناسبی» از اعلانهای بازی جدید را نشان میدهند.
او روز جمعه نوشت:
«من خیلی هیجان زده هستم. امسال حس خوبی دارد. ما هزاران طرفدار با خود داریم، مجموعه ای واقعا قوی از اطلاعیه ها و محتوا، و در کل نمایش خوبی داریم.بنابراین من بسیار هیجان زده هستم. اگر همه چیز حفظ شود و بتوانیم سورپرایزهایی را حفظ کنیم، شب بسیار سرگرم کننده ای خواهد بود! مدتی بود که نسبت به یک نمایش احساس خوبی نداشتم.»
او افزود:
"فکر نمیکنم تریلرهای CG زیادی داشته باشیم. یک زوج هستند که من به یاد دارم، اما به طور کلی گیم پلی زیادی دارند."
کیگلی گفت که رویداد امسال دارای یک پیش نمایش است که با نام "Opening Act" تغییر نام داده است، که ادعا می شود برخی "اعلان های بزرگ" را ارائه خواهد کرد.